keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Agricolan päivänä


Tänään piirsimme kuvataiteen tunnilla unelmien pääsiäismunia. Eräs poika kyllä sanoi ettei valmiista työstä tullut unelmien pääsiäismunaa kun ei piirtänyt helikopteria, mutta värikkäitä ja iloisia niistä ainakin tuli.






Istutimme luokan yhteisen rairuohoistutuksen Golgataa ja Jeesuksen tyhjää hautaa esittäväksi. Eräs taitava poika teki viikonlopun aikana ristit asetelmaan ja valitsi sopivat kivet, nyt vain odotellaan ruohon kasvamista. Ikkunalaudat on vallattu oppilaiden rairuohoille ja pääsiäiskanoille. Monessa purkissa vihertää jo.








Kuten päivän lukujärjestyksestä näkyi oli viimeisellä tunnilla a-ryhmän jo päästyä koulusta auditoriossa musiikkiopiston soittajien kevätkonsertti. Kuulimme hienoja esityksiä viulisteiltä, huilisteilta ja rumpaleilta.


Olen poissa koulusta koulutuksen vuoksi torstain ja perjantain. Torstain sijaisuuden hoitavat koulun omat koulunkäyntiavustajat ja perjantaina sijaisekseni saapuu oppilaille ennestään tuttu sijainen Meri. Mikäli näinä päivinä on kiireistä asiaa kannattaa ottaa yhteyttä Mariaan.